Atelier Making Memories

Francine Lamers

Vlinderkindjes!

Je kind verliezen is iets zeer ingrijpends. Of het nu onverwacht is of door ziekte. Geen kind hoort te sterven. Het verdriet kunnen we niet wegnemen. Maar we kunnen wel iets betekenen in het aandenken van jouw kindje. 

We kunnen een prachtig gedenkkunstwerk voor je maken. Door middel van een hand- of bodycasting kunnen we een lichaamsdeel precies kopiëren door er een afdruk te maken. Daarna wordt deze in een kunsthars gegoten. Het eindresultaat is een levensecht beeld. Een tastbare en mooiere herinnering kun je niet maken.

Ook is het mogelijk om een handcasting of bodycasting te gieten in flexibel materiaal. Het handje voelt dan niet hard aan, zoals bij een kunsthars, maar zal zacht en flexibel voelen. Net als een 'echte' hand.

De kunstbeelden kunnen ook ,indien daarvoor speciaal gemaakt, buiten staan. Wellicht wilt een een aandenken ook bij het graf. Er is veel mogelijk.

Soms is het mogelijk dit te kunnen plannen. Maar in een onverwachts overlijden is plannen niet mogelijk. In die situaties mag er 24 uur per dag gebeld worden om zo een afdruk op locatie te kunnen uitvoeren.